QUICK HITS 


Næste løb

Seneste resultater
18.10 Herald Sun Tour AUS
18.10 Giro di Lombardia ITA

FLERE RESULTATER

 FANNYHEDER 

Video Flashback i fanklubben
[18.11 11:18]

Tillykke til vinderne
[13.11 11:58]

Hør interviewet med årets rytter
[12.11 14:45]

O'Grady og Goss kører kriterie i Launceston
[09.11 09:40]

Gustav Larsson nomineret til svensk idrætspris
[07.11 16:30]


FLERE NYHEDER


Team CSC Saxo Bank Official Fan Club Forside

Team CSC Saxo Bank Official Fan Club
Nu kan du blive medlem af Team CSC Saxo Bank Official Fan Club og opnå en række fordele via dit medlemsskab, bl.a. adgang til en stor samling video-klip og lydfiler, rabat på Team CSC Saxo Bank merchandise samt invitationer til rejser, konkurrencer, chats med ryttere og sportsdirektører samt andre spændende arrangementer.

Team CSC Saxo Bank Official Fan Club gik i luften 15. februar 2006. Hermed følger en oversigt over nogle af de medlemsfordele du kan opnå:

Medlemskort
Du får tilsendt dit personlige medlemskort til fanklubben, som du efterhånden kan bruge til at opnå rabatter og fordele ved diverse arrangementer.

Velkomstgave
Sammen med dit medlemskort får du tilsendt en velkomstgave fra Team CSC Saxo Bank. I 2008 har vi fået fat i en lidt speciel velkomstgave.

Merchandise rabat
Du får et personligt password til Team CSC Saxo Bank's webshop, og opnår dermed automatisk 15% rabat på alle merchandise artikler.

Personlig profil
Du får mulighed for at oprette din personlige profil på Team CSC Saxo Bank's officielle hjemmeside med billede samt evt. personlige kontaktoplysninger og hvad du ellers måtte ønske. Dermed har fanklubbens medlemmer mulighed for at kontakte hinanden på tværs af landegrænserne, hvilket benyttes flittigt.

Blog
Som medlem af fanklubben får du også mulighed for at lave din egen personlige blog, som kan læses af de mange tusinde brugere af teamcsc-saxobank.com.

Galleri
Alle medlemmer af Team CSC Saxo Bank Official Fan Club har mulighed for - via deres personlige profil - at uploade billeder, hvis man f.eks. har været ude som supporter til et af Team CSC Saxo Bank's løb.

Wallpapers
Som medlem af Team CSC Saxo Bank Official Fan Club får du også adgang til en stor mængde Wallpapers med holdets ryttere. Sektionen opdateres løbende, så du hele tiden kan få nye wallpapers med din favoritrytter.

Eksklusive interviews
På Team CSC Saxo Bank's officielle hjemmeside får du i løbet af sæsonen eksklusiv adgang til en række artikler og interviews, som kun kan læses i deres fulde længde af medlemmer af Team CSC Saxo Bank Official Fan Club.

Lydfiler
Medlemmer af fanklubben har endvidere adgang til en meget lang række lydfiler med interviews med både ryttere, sportsdirektører og andre omkring holdet.

Video
Der er en lang række videoklip på hjemmesiden, der kun er tilgængelige for fanklubmedlemmer. Herunder en masse interviews med ryttere og sportsdirektører. Vi satser på at lave endnu flere af disse i 2008.

Fantasy spil
Du får gratis adgang til vores fantasy spil i løbet af sæsonen: i Giroen, Touren, Vueltaen og ved VM. På din profil vil man kunne se, hvis du har placeret dig i top 10 i nogle af disse konkurrencer. Der vil også være præmier såsom signerede trøjer m.m. i de forskellige konkurrencer.

Rejser
Team CSC Saxo Bank Official Fan Club arrangerer som minimum én rejse til et af sæsonens ProTour løb, og det er kun medlemmer af fanklubben, der kan købe billetter til disse arrangementer, hvor du undervejs kommer helt tæt på Team CSC Saxo Bank's ryttere og sportsdirektører.

Årets rytter
Team CSC Saxo Bank Official Fan Club kårer efter hver sæson årets rytter. Som medlem af fanklubben får du mulighed for at stemme på din personlige favorit.

Prisen for et 2008 medlemsskab er kun 299 kroner, der opkræves via dankort/kreditkort på Team CSC Saxo Bank's officielle hjemmeside.

BEMÆRK: Medlemsskabet løber et år fra den dato, du opretter medlemsskabet.

Klik her for at blive medlem af Team CSC Saxo Bank Official Fan Club 
© 2008 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling