QUICK HITS 


Næste løb

Seneste resultater
20.10 Giro di Lombardia ITA

FLERE RESULTATER  

 NYHEDER 

McGee vil ovenpå igen efter langvarig skade
[06.11 10:52]

Et større udstyrsstykke
[05.11 16:55]

Haedo: Jeg har lært meget det første år
[01.11 10:06]

Tilbageblik på 2007-sæsonen
[28.10 15:09]

André Steensen bliver professionel hos Team CSC
[26.10 11:53]


FLERE NYHEDER  

TEAM CSC 2007 RESULTATER

08.04 Ronde van Vlaanderen BEL PT

Resultat
Læs om løbet
1. Alessandro Ballan, Lampre 7.00.10
2. Leif Hoste, Predictor-Lotto s.t.
3. Luca Paolini, Liquigas +0.05
4. Karsten Kroon, Team CSC s.t.
5. Vladimir Gusev, Discovery Channel s.t.
 
10. Stuart O'Grady, Team CSC +0.35
45. Marcus Ljungqvist, Team CSC +1.32
53. Fabian Cancellara, Team CSC s.t.
112. Allan Johansen, Team CSC +12.37


Optakt


Søndag topper cykelsæsonen foreløbigt for de fleste cykelentusiaster, når den største af de belgiske forårsklassikere er på tapetet: Det handler om den 91. udgave af Ronde van Vlaanderen.

Det kunne meget vel blive med et Team CSC-mandskab mellem de mest synlige mandskaber, da der stilles med flere ryttere, der i de seneste par uger har vist sig fremme ved mange lejligheder i løb som Dwars door Vlaanderen, E3 Prijs Vlaanderen, Brabantse Pijl m.fl.

"Vi har et virkelig stærkt hold til det her løb. Jeg føler selv, at jeg nærmer mig topformen og både Fabian Cancellara og Stuart O'Grady viste i E3 Prijs Vlaanderen i sidste weekend, at de er mellem de absolutte favoritter. Og så synes jeg også, at både Kasper Klostergaard, Lars Michaelsen, Matti Breschel, Allan Johansen og Marcus Ljungqvist har vist storform på det seneste, så vi har ingen svage led. I et løb som Ronde van Vlaanderen er det vigtigt at have mange kort at spille med, fordi løbet ofte bliver meget taktisk, så jeg tror vi har en virkelig god chance for at gøre noget," forudser Team CSC's hollænder, Karsten Kroon.

Kroon sad selv med helt fremme i Brabantse Pijl i søndags, hvor han fik en pæn femteplads, selvom det var første gang i denne sæson af han deltog i et af de endagsløb, han er specialist i.

"Jeg havde jo kun været igang med at køre løb igen i en uge ovenpå mit brækkede ribben, da jeg stillede op i Brabantse Pijl, så når jeg tænker tilbage på det nu, så var jeg yderst tilfreds med overhovedet at sidde med fremme. Lige bagefter var jeg ellers lidt skuffet over, at jeg ikke havde kræfter til at udfordre om selve sejren i opløbet, men alle de andre der sad i gruppen har jo kørt Paris-Nice og andre vigtige forberedelsesløb i den periode, hvor jeg har kæmpet med en skade, så faktisk er jeg ret godt tilfreds," sagde Kroon, der har Ronde van Vlaanderen som sit største mål for sæsonen.

Sidste år blev Kroon nummer otte i løbet, mens Fabian Cancellara blev bedste Team CSC-rytter på sjettepladsen. Sidstnævnte markerede sig med andenpladsen i E3 Prijs Vlaanderen i sidste weekend.

"Efter at jeg var syg for et par uger siden kom det faktisk lidt bag på mig, at jeg allerede var så stærk i E3 Prijs Vlaanderen, så der er ingen tvivl om, at jeg er klar til at tage kampen op i Ronde van Vlaanderen, som jeg utroligt gerne vil vinde," siger Cancellara indledningsvist, men følger op:

"Sygdommen betød dog også, at jeg føler, jeg stiller op i Ronde van Vlaanderen med alt at vinde og intet at tabe. Jeg føler ikke, jeg har noget pres på mig, men alligevel føler jeg også, at jeg godt kan ske at ryge helt til tops. Jeg glæder mig meget til løbet, og vi har så stærkt et hold, at vi kan spille på mange tangenter. Jeg har det lidt som om Flandern er blevet min anden hjemmebane - jeg synes publikummet hernede har taget mig til sig og glæder sig over, at jeg kan udfordre Tom Boonen - også i sprinterne," lyder det fra Cancellara.

Den bedste placering nogensinde for Team CSC i Ronde van Vlaanderen kørte Rolf Sørensen hjem i 2001 med en fjerdeplads, mens det i alt er blevet til seks top 10 placeringer. Af de ryttere, der stiller til start søndag for holdet kørte to mand som nævnt i top 10 i 2006, mens fire af dem var i top 20 i 2005 - iøvrigt for fire forskellige hold; Karsten Kroon (nr. 11 for Rabobank), Allan Johansen (nr. 15 for Team CSC), Stuart O'Grady (nr. 16 for Crédit Agricole) og Marcus Ljungqvist (nr. 20 for Liquigas). Herudover har Lars Michaelsen også et par gange tidligere i karrieren kørt i top 20, og det har såmænd også sportsdirektør Scott Sunderland. 
Deltagende CSC-ryttere
Matti Breschel
[se profil]
Fabian Cancellara
[se profil]
Allan Johansen
[se profil]
Kasper Klostergaard
[se profil]
Karsten Kroon
[se profil]
Marcus Ljungqvist
[se profil]
Stuart O'Grady
[se profil]


25 % FANKLUB-RABAT I SHOPPEN
Hvis du er medlem af Team CSC Official Fan Club, så kan du nu få ikke mindre end 25 % rabat i team-csc.com shoppen. Klik her for at gå til shoppen.
[mere]

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her.
[mere]

BILLEDER FRA COPPA SABATINI
Klik her for at besøge vores omfattende arkiv, hvor der senest er uploadet billeder fra Coppa Sabatini.
[mere]

KØB DIN EGEN CERVÉLO
Nu har du muligheden for at købe en cykel magen til den Team CSC-rytterne kører på.
[mere]

© 2007 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling