QUICK HITS 


Næste løb

Seneste resultater
20.10 Giro di Lombardia ITA

FLERE RESULTATER  

 NYHEDER 

McGee vil ovenpå igen efter langvarig skade
[06.11 10:52]

Et større udstyrsstykke
[05.11 16:55]

Haedo: Jeg har lært meget det første år
[01.11 10:06]

Tilbageblik på 2007-sæsonen
[28.10 15:09]

André Steensen bliver professionel hos Team CSC
[26.10 11:53]


FLERE NYHEDER  

TEAM CSC 2007 RESULTATER

24.03 Milano - San Remo ITA PT

Resultat
Læs om løbet
1. Oscar Freire, Rabobank
2. Allan Davis, Discovery Channel
3. Tom Boonen, Quick Step
4. Robbie McEwen, Predictor-Lotto
5. Stuart O'Grady, Team CSC
 
29. Fränk Schleck, Team CSC
58. Karsten Kroon, Team CSC
60. Matti Breschel, Team CSC
97. Marcus Ljungqvist, Team CSC
110. Fabian Cancellara, Team CSC
130. Luke Roberts, Team CSC
134. Juan José Haedo, Team CSC


Optakt


ProTourens første endagsløb er på kalenderen lørdag, når cykelfeltet drager til Italien for at køre den store forårsbebuder Milano-San Remo i Norditalian. Det bliver med Stuart O'Grady som kaptajn på et spændende Team CSC-mandskab, der har realistiske forhåbninger om at få holdets bedste resultat nogensinde i dette løb.

"Stuart er holdets leder i Milano-San Remo. Det er ham vi skal forsøge at hjælpe frem til sejren. Han har været utroligt godt kørende, og sad rigtigt godt med på alle stigningerne i Tirreno-Adriatico, så jeg tror han bliver svær at ryste af på de to stigninger i slutningen af løbet, Cipressa og Poggio, hvor der traditionelt sorteres mange fra,” siger Team CSC's sportsdirektør Scott Sunderland indledningsvist.

O'Grady har kæmpet med om sejren et utal af gange siden sidste års Tour de France, og der er ingen tvivl om, at han er mellem outsiderne i løbet.

"Stuart ved på forhånd, at der bliver en del opmærksomhed om ham i feltet, men der er trods alt andre, der er større favoritter. Han har tålmodigheden og rutinen i orden, og det bliver rigtigt spændende at se, hvordan han håndterer det på lørdag," fortsætter Sunderland.

Team CSC har et par spændende Milano-San Remo-debutanter med i årets udgave. Både Matti Breschel og Juan José Haedo er ryttere, der i fremtiden kunne være emner til at vinde løbet.

"Matti har også været rigtigt godt kørende på det seneste. Testen for ham bliver, om han kan sidde med op over Cipressa. Problemet for Matti er, at løbet er 300 kilometer langt, og det kan godt vise sig at være for hårdt for ham, når det er første gang han er med. Havde det kun været 200 kilometer, så havde ruten været lige noget for ham, men han er med for at lære. Jeg er ret fortrøstningsfuld på hans vegne ud fra det han har vist på det seneste," vurderer den australske sportsdirektør.

En anden Milano-San Remo-debutant på Team CSC's hold er altså Haedo, der som rendyrket sprinter vil have manges fokus i et løb som dette, men det er for tidligt at have de helt store forventninger til argentineren, understreger Sunderland:

"Det er det samme for JJ, som for Matti. Han er her for at lære løbet at kende. Det er endda mere udtalt for JJ, fordi han er helt ny på den europæiske scene og ikke helt så god på bakkerne som Matti. De 300 kilometer bliver virkelig langt for JJ, men det er en investering i fremtiden med ham også. Vi er nødt til at give de unge fyre denne erfaring, for de skal prøve det en gang eller to, før de kan være med helt fremme."

I stedet kan man bedre tillade sig at vente sig noget fra Fränk Schleck, der på fire af etaperne i Paris-Nice kørte sig i top-12, og som de sidste tre år har siddet med helt fremme i San Remo.

"Fränk har jo været godt kørende og kommer til løbet i god form. Hvis klatrerne kommer til at splitte feltet ad på de to stigninger til slut, så er han en stor joker at have med. Men i det hele taget er han så godt kørende, at han er farlig i alle løb," vurderer Sunderland, der i Fabian Cancellara, Luke Roberts og Marcus Ljungqvist har tre ryttere, der primært er med for at hjælpe O'Grady og Schleck så ubesværet frem til Cipressa som muligt.

Endelig er der løbs comeback til Karsten Kroon ovenpå hans brækkede ribben. Løbet ligger godt til ham, og han er en spændende joker at have med, men med streg under joker med tanke på skadesafbrækket.

Milano-San Remo er ikke et løb, hvor Team CSC har de helt store traditioner. Sidste år blev Schleck nummer 20 som bedste Team CSC-rytter, mens de to bedste placeringer til holdet hidtil var 10. pladser i 2000 og 2001 til hhv. Bo Hamburger og Rolf Sørensen. Men det kan O'Grady og co. forhåbentlig ændre på i år. Givet er det, at australieren blev nummer tre i 2004 og nummer fire i 2005, så forudsætningerne har han i hvert fald. 
Deltagende CSC-ryttere
Matti Breschel
[se profil]
Fabian Cancellara
[se profil]
Juan José Haedo
[se profil]
Karsten Kroon
[se profil]
Marcus Ljungqvist
[se profil]
Stuart O'Grady
[se profil]
Luke Roberts
[se profil]
Fränk Schleck
[se profil]


25 % FANKLUB-RABAT I SHOPPEN
Hvis du er medlem af Team CSC Official Fan Club, så kan du nu få ikke mindre end 25 % rabat i team-csc.com shoppen. Klik her for at gå til shoppen.
[mere]

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her.
[mere]

BILLEDER FRA COPPA SABATINI
Klik her for at besøge vores omfattende arkiv, hvor der senest er uploadet billeder fra Coppa Sabatini.
[mere]

KØB DIN EGEN CERVÉLO
Nu har du muligheden for at købe en cykel magen til den Team CSC-rytterne kører på.
[mere]

© 2007 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling