QUICK HITS 


Næste løb

Seneste resultater
20.10 Giro di Lombardia ITA

FLERE RESULTATER  

 NYHEDER 

McGee vil ovenpå igen efter langvarig skade
[06.11 10:52]

Et større udstyrsstykke
[05.11 16:55]

Haedo: Jeg har lært meget det første år
[01.11 10:06]

Tilbageblik på 2007-sæsonen
[28.10 15:09]

André Steensen bliver professionel hos Team CSC
[26.10 11:53]


FLERE NYHEDER  

TEAM CSC 2007 RESULTATER

11.04 Gent - Wevelgem BEL PT

Resultat
Læs om løbet
1. Marcus Burghardt, T-Mobile 4.52.14
2. Roger Hammond, T-Mobile +0.04
3. Oscar Freire, Rabobank +0.05
4. Francisco José Ventoso, Saunier Duval +0.06
5. Christophe Mengin, Francaise Des Jeux s.t.
 
24. Stuart O'Grady, Team CSC +0.15
37. Juan José Haedo, Team CSC s.t.
56. Lars Michaelsen, Team CSC +0.25
57. Marcus Ljungqvist, Team CSC s.t.
62. Fabian Cancellara, Team CSC +1.46
85. Matti Breschel, Team CSC +5.02


Optakt


Onsdag køres den 67. udgave af Gent-Wevelgem - semiklassikeren, der er klemt ind mellem forårets vel nok to største klassikere, Ronde van Vlaanderen og Paris-Roubaix. Placeringen af løbet betyder indiskutabelt at stort set alle kommer til løbet i deres bedste form, men det kan være meget forskelligt, hvad ambitionerne er.

Team CSC stiller op med en tidligere vinder af Gent-Wevelgem, idet Lars Michaelsen kører løbet for sidste gang, og han forklarer netop lidt af betydningen af placeringen af løbet ind mellem de to største forårsløb.

"Jeg havde nogle rigtigt gode resultater i starten af karrieren, og ja, det var vel nok min største sejr i karrieren, sammen med sejren på første etape af Vuelta a Espana i 1997. For mig var det dengang naturligt at sigte på Gent-Wevelgem, fordi det passede i størrelse til mig, da jeg måske ikke helt kunne dyste med kanonerne i Paris-Roubaix og Ronde van Vlaanderen dengang," forklarer Michaelsen, der vandt løbet i 1995 og kørte i top 20 yderligere fire gange de næste fem år. Herefter er det dog mere anonyme resultater den danske veteran har haft i løbet, hvilket han forklarer således.

"Efterhånden skiftede min fokus over, så jeg satsede mere eller mindre 100 procent på Paris-Roubaix, hvor jeg føler at jeg har haft min force, selvom det også er et vanskeligere løb."

Selvom han styrtede søndag i "De Ronde" er Michaelsen med i Gent-Wevelgem igen i år, hvor han måske får en ny chance for at vinde, når Team CSC endnu en gang stiller med et stærkt hold. Han mener dog selv Stuart O'Grady er Team CSC's største favorit, og fra de øvrige hold peger han på Lampres Daniele Bennati som bedste bud på en vinder.

"Det er først efter de tre hårde stigninger der er undervejs, at man rigtigt kan sige noget om, hvem der er favoritter. Det gælder om at have så mange ryttere med fremme her, og for dem, der vil alene hjem er det også her de skal gå i udbrud," siger Team CSC's sportsdirektør, Scott Sunderland og fortsætter:

"Stuart O'Grady vil formentlig være med i afslutningen, men hvis vi også får Matti Breschel og Juan José Haedo med over de stigninger, så de sidder med i finalen til en samlet spurt i feltet, så har "JJ" jo vist storform med sejren i Rund um Köln," lyder det videre fra australieren, der i det hele taget glæder sig over at stille med et hold sprængfyldt med formstærke ryttere.

"Vi har mange stærke kort, men det er et meget uforudsigeligt løb. Jeg tror det bliver ligeså nervøst som vi så i søndags i Ronde van Vlaanderen, for vejrudsigten lyder igen på tørvejr og næsten ingen blæst. Derfor kan det også meget vel blive et stort felt, der kommer samlet hjem til en sprint," slutter Sunderland, der altså også har Breschel klar ovenpå styrtet i søndags. 
Deltagende CSC-ryttere
Matti Breschel
[se profil]
Fabian Cancellara
[se profil]
Juan José Haedo
[se profil]
Allan Johansen
[se profil]
Marcus Ljungqvist
[se profil]
Stuart O'Grady
[se profil]
Luke Roberts
[se profil]


25 % FANKLUB-RABAT I SHOPPEN
Hvis du er medlem af Team CSC Official Fan Club, så kan du nu få ikke mindre end 25 % rabat i team-csc.com shoppen. Klik her for at gå til shoppen.
[mere]

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her.
[mere]

BILLEDER FRA COPPA SABATINI
Klik her for at besøge vores omfattende arkiv, hvor der senest er uploadet billeder fra Coppa Sabatini.
[mere]

KØB DIN EGEN CERVÉLO
Nu har du muligheden for at købe en cykel magen til den Team CSC-rytterne kører på.
[mere]

© 2007 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling