QUICK HITS 


Næste løb

Seneste resultater
20.10 Giro di Lombardia ITA

FLERE RESULTATER  

 NYHEDER 

McGee vil ovenpå igen efter langvarig skade
[06.11 10:52]

Et større udstyrsstykke
[05.11 16:55]

Haedo: Jeg har lært meget det første år
[01.11 10:06]

Tilbageblik på 2007-sæsonen
[28.10 15:09]

André Steensen bliver professionel hos Team CSC
[26.10 11:53]


FLERE NYHEDER  

TEAM CSC 2007 RESULTATER

15.04 Paris - Roubaix FRA PT

Resultat
Læs om løbet
1. Stuart O'Grady, Team CSC 6.09.07
2. Juan Antonio Flecha, Rabobank +0.52
3. Steffen Wesemann, Wiesenhof s.t.
4. Björn Leukemans, Predictor-Lotto +0.53
5. Roberto Petito, Liquigas +0.55
 
11. Lars Michaelsen, Team CSC +2.27
14. Matti Breschel, Team CSC +0.28
19. Fabian Cancellara, Team CSC +2.28
46. Marcus Ljungqvist, Team CSC +9.38
64. Kasper Klostergaard, Team CSC +12.21


Optakt


"En forårsdag i helvede", "Klassikernes dronning", "Helvedet i nord" - kært barn har mange navne, og der er ingen tvivl om, at Paris-Roubaix er et "kært barn" i mange cykelentusiasters øjne. Det er et løb, som utroligt mange har glædet sig til i månedsvis, men også et løb, som rytterne enten elsker, hader eller elsker at hade. Det er utvivlsomt kun VM, der kan konkurrere i kampen om titlen som det største endagsløb på kalenderen.

Rytterne skal køre 259,5 kilometer i årets udgave, og undervejs venter 28 af de frygtede pavé-stykker på ialt 52,7 kilometer. Det første stykke kommer ved Troisvilles à Inchy efter 98 kilometer, mens det mest kendte stykke gennem Arenberg-skoven kommer efter 163,5 kilometer.

Team CSC har særdeles stolte traditioner i løbet med kronen på værket i sidste års udgave, da Fabian Cancellara kørte fra alt og alle og vandt en klar sejr på små to minutter. Men traditionerne rækker længere tilbage, idet Team CSC har haft en rytter i top 5 de sidste fem år i træk. I 2005 blev Lars Michaelsen nummer fem, Tristan Hoffman blev nummer to i 2004, Andrea Tafi nummer fem i 2003 og tilbage i 2002 blev Hoffmann nummer fire og Michaelsen nummer fem. Så der er en del at leve op til for Cancellara og co.

"Der er høj stemning på holdet. Moralen er helt i top og alle har ydet et stort stykke arbejde - ikke bare rytterne men også mekanikerne og vores soigneurs, der alle arbejder nærmest dag og nat for at sikre os optimale forberedelser til løbet. Vi ved, vi har den bedste staff og det bedste materiel der kan tænkes, og alle ryttere er i topform, så nu skal vi bare have det held, man altid skal have med sig i Paris-Roubaix. Så tror jeg på et flot resultat," siger sportsdirektør Scott Sunderland.

Holdet har været ude og træne på det nye pavé-stykke, der er lagt ind som sector 13 med lidt under 60 kilometer til mål, Beuvry-la-Forêt à Orchies.

"Det er faktisk et ret brutalt stykke de har fundet her, så det kan godt blive et af de afgørende områder. Inddragelsen af dette stykke kommer et sted, hvor de normalt har haft en rimelig lang asfalt-sektion, så det forkorter altså pavé-pausen en del, hvilket jeg synes er en god ting for os," fortæller Sunderland.

Australieren ærgrer sig iøvrigt over, at sommeren kommer til Belgien i denne uge, for det giver ikke helt de løbsvilkår, han havde håbet på til rytterne.

"De har lovet mellem 20 og 26 grader søndag og sol fra en skyfri himmel uden vind. Vi har en masse ryttere, der gerne vil have løbet så hårdt som muligt, og det bliver det ikke med disse vejrforhold. Det bliver nemmere for folk at holde sig i feltet, ligesom vi så i Ronde van Vlaanderen i sidste uge. Samtidig giver det nogle andre omstændigheder for forberedelserne, idet vi kommer til at skulle bruge meget mere vand, og det er ikke helt så nemt at få frem til rytterne som i mange andre løb, fordi feltet og karavanen vil strække sig langt bagud," fortæller Sunderland og runder af:

"Det bliver nok derfor en taktisk affære, men mon ikke det alligevel bliver seværdigt og hårdt nok til at begejstre publikum?"

Løbet bliver i øvrigt det uigenkaldeligt sidste i Lars Michaelsens karriere - den danske veteran stopper med dette løb, så det ville være rart for ham at stoppe med et stort resultat til holdet. 
Deltagende CSC-ryttere
Matti Breschel
[se profil]
Fabian Cancellara
[se profil]
Allan Johansen
[se profil]
Kasper Klostergaard
[se profil]
Marcus Ljungqvist
[se profil]
Stuart O'Grady
[se profil]
Luke Roberts
[se profil]


25 % FANKLUB-RABAT I SHOPPEN
Hvis du er medlem af Team CSC Official Fan Club, så kan du nu få ikke mindre end 25 % rabat i team-csc.com shoppen. Klik her for at gå til shoppen.
[mere]

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her.
[mere]

BILLEDER FRA COPPA SABATINI
Klik her for at besøge vores omfattende arkiv, hvor der senest er uploadet billeder fra Coppa Sabatini.
[mere]

KØB DIN EGEN CERVÉLO
Nu har du muligheden for at købe en cykel magen til den Team CSC-rytterne kører på.
[mere]

© 2007 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling