English version  
  Seneste nyt - Pressemeddelelser
Seneste nyt
   Nyheder
   Interviews
   Optakter
   Pressemeddelelser
Team CSC 2004
Sponsorering
Om Riis Cycling
Om CSC
Presse-info
Fanzone
Shop


Team CSC's Tour de France-hold 2004
13.06 12:00

”Jeg er meget glad for at kunne præsentere de ni ryttere, vi har udvalgt til dette års Tour de France. Det har været en svær beslutning, og igen i år har haft vi et luksusproblem, fordi der var flere stærke ryttere, som skulle vælges fra. Nu er beslutningen taget, og jeg tror, alle kan se, at det er et flot hold, vi tager med. Vi har meget stolte traditioner at leve op til, og i år har vi et hold, der kan nå langt. De resultater, vi har leveret indtil videre i år, fortæller helt klart, at vi råder over en flok topmotiverede ryttere, som formår at køre efter en aggressiv og gennemtænkt taktik,” udtaler Bjarne Riis.

Team CSC tager følgende ni ryttere med til dette års Tour de France: Carlos Sastre, Ivan Basso, Jörg Jaksche, Jens Voigt, Bobby Julich, Nicki Sørensen, Jakob Piil, Kurt-Asle Arvesen og Michele Bartoli.

”Det er bredt hold, som både kan køre om etapesejre og gøre sig gældende i den samlede stilling. Med Sastre og Basso har vi to ryttere, der har klassen til at slutte blandt de ti første i Tour de France. Samtidig har vi ryttere med, der kan køre efter sejren på de fleste af etaperne. Holdkørslen er et meget stort mål, og det ville være en kæmpe succes, hvis vi kunne vinde den etape, som efter min mening er noget af det mest prestigiøse indenfor sporten. I år har vi det stærkeste hold nogensinde til lige netop den disciplin. Overordnet skal vi være med til at præge løbet, og ligesom sidste år skal vi være et meget synligt hold på de vigtigste etaper,” fastslår Riis.

Bjarne Riis har yderligere udtaget Andrea Peron som første reserve, hvis der skulle opstå sygdom eller skader inden Tour de France starter lørdag d. 3. juli i Liège.

”Peron har helt sikkert niveauet og formen til at køre Tour de France, og derfor er han vores førstevalg, hvis én af de ni ryttere skulle blive skadet eller syg op til Tour'en. Han har været uheldig på grund af en skade i foråret, men er kommet meget stærkt tilbage. Han har fået besked på at forberede sig som om han skulle køre, så vi er sikre på at have en perfekt erstatning, hvis uheldet er ude,” tilføjer Bjarne Riis, der får Kim Andersen og Alain Gallopin med som sportsdirektører.

”CSC ser det som et meget spændende hold, Bjarne Riis har udtaget til årets Tour de France. Dette hold har alle muligheder for at markere sig som et af løbets stærkeste og dermed fremme CSC globalt. Det er internationalt hold med mange, stærke profiler, og det er flot at se, at der er to danskere, der har tilkæmpet sig en plads på holdet. Det viser, at dansk cykelsport stadigvæk kan være med på topplan. Vi glæder os til at følge Team CSC under årets vigtigste opgave”, siger kommunikationsdirektør i CSC Danmark, Markus Bjørn Kraft. 

Pressemeddelelser
11.06 13:57  Tour holdet offentliggøres søndag  
18.05 13:37  Positivt årsregnskab for Riis Cycling A/S  
11.03 13:09  Naturgas Midt-Nord og DONG bag "En forårsdag på Heden" for motionister  
18.02 14:10  Marco Pantanis begravelse  
22.01 13:21  Team CSC forlænger aftale med Cervélo frem til 2006  
14.01 09:10  Audi ny bilsponsor for Team CSC  


Special tilbud
Vær klar til Tour de France! Køb en Team CSC cap og et halstørklæde for kun 179 kroner. [mere]
Tour de France
Team CSC har udtaget holdet til dette års Tour de France [mere]
Nyhedsbrev
Tilmeld dig Team CSC's gratis nyhedsbrev og få tilsendt en email hver gang sitet opdateres [mere]
Nye wallpapers
Så er der kommet nye wallpapers fra Team CSC's succesfulde forårssæson [mere]
Screensaver
Download din personlige Team CSC screensaver med dugfriske billeder fra de europæiske landeveje [mere]
Video
Den seneste video tager dig med indenfor i Team CSC's træningslejr i Lucca [mere]