English version  
  Sponsorering - Koncept
Seneste nyt
Team CSC 2004
Sponsorering
   Intro
   Sponsorer
   Koncept
   Kontakt-info
Om Riis Cycling
Om CSC
Presse-info
Fanzone
Shop

Koncept

Team CSC deltager i professionelle cykelløb over det meste af verden. Dette afspejles i vores samarbejde med sponsorerne. Mange af vore sponsorer udnytter dette på de internationale markeder, mens andre fokuserer på deres nationale marked med stor effekt.

Der er stor international mediebevågenhed omkring Team CSC, hvilket giver vore sponsorer megen eksponering i TV, aviser, magasiner, mv. på de forskellige markeder. Den store eksponering udnyttes til at styrke sponsorernes brand og øge kendskabet til virksomheden. Dertil arbejder vore sponsorer aktivt med at udnytte koblingen til Team CSC's værdier for derigennem at udvikle deres brand.

I samarbejde med vore sponsorer gennemføres såvel mindre som større VIP-events, enten for kunder eller virksomhedens medarbejdere. I løbet af de sidste år har vore sponsorer med stor succes udnyttet disse muligheder til skabe netværk og til at styrke relationerne til deres væsentligste målgrupper og beslutningstagere.

Team CSC tilbyder vore sponsorer unikke VIP-events i såvel Danmark som internationalt. Der kan gennemføres VIP-events for executive managers, grupper eller få udvalgte personer. Vi tilrettelægger hospitality programmer, således at gæsterne altid sikres en oplevelse for livet.

Skulle du have brug for yderligere information vedrørende Team CSC-sponsorater eller kommercielle partnerskaber, så kontakt venligst:

Lars Gjøls-Andersen
Salgs- og marketingdirektør
[email protected]
Tel: 2868 2020 
Wachovia Cycling Series
Lars Michaelsen sluttede på tredjepladsen i torsdagens Wachovia Classic [mere]
Deutschland Tour
Jens Voigt er kaptajn for Team CSC i denne uges Deutschland Tour [mere]
Dauphiné Libéré
Team CSC har udtaget holdet til næste uges Dauphiné Libéré [mere]
Team CSC nyhedsbrev
Tilmeld dig Team CSC's gratis nyhedsbrev og få tilsendt en email hver gang sitet opdateres [mere]
Team CSC video
Den seneste video tager dig med indenfor i Team CSC's træningslejr i Lucca [mere]