English version  
  Om Riis Cycling - Filosofi
Seneste nyt
Team CSC 2004
Sponsorering
Om Riis Cycling
   Historien bag
   Filosofi
   Vore værdier
   Bjarne Riis
   Bestyrelse
   Administration
Om CSC
Presse-info
Fanzone
Shop

Filosofi

Vi gør mange ting anderledes på vores hold, og det vil vi fortsætte med at gøre. Vi har et værdisæt og gør brug af nogle specielle metoder, som alle er en del af en bestemt filosofi. Det er noget, vi har arbejdet med i et par år nu, og jeg tror først, at det var i den foregående sæson, det for alvor slog igennem.

Begreber som teamwork, coaching og professionalisme er nye indenfor cykelsporten. Det tager tid at omsætte den slags til praksis, men det er vi kommet meget langt med. Vi er blevet kendt som holdet, der tager udgangspunkt i holdet frem for den enkelte, og jeg er overbevist om, at det har været med til at give os den succes, vi har opnået. Både på cykelholdet Team CSC og i virksomheden Riis Cycling A/S.

Jeg har det fint med, at det ikke er alle, som tror på det, vi foretager os. Og jeg har det endnu bedre med, at vores hold er anderledes, for vi har skabt nogle resultater både sportsligt og forretningsmæssigt, som taler for sig selv. Vores hold har noget, mange gerne vil være en del af, og det skyldes, at vi har bygget tingene op på den rigtige måde, nemlig fra bunden og med de rigtige værktøjer.

Det har været med til at skabe det image, vi har fået, som holdet, hvor tingene fungerer, og hvor rytterne har de bedste muligheder for at udvikle sig. Det image er vi stolte af, og vi er klar over, at det forpligter og ikke kommer af sig selv. Men vi har fundamentet på plads, og det skyldes den store arbejdsindsats alle på og omkring holdet har lagt i vores fælles projekt.

Bjarne Riis 
Wachovia Cycling Series
Torsdag er Team CSC til start i Wachovia Classic, det andet af tre løb i den amerikanske serie [mere]
Deutschland Tour
Jens Voigt er kaptajn for Team CSC i denne uges Deutschland Tour [mere]
Dauphiné Libéré
Team CSC har udtaget holdet til næste uges Dauphiné Libéré [mere]
Team CSC nyhedsbrev
Tilmeld dig Team CSC's gratis nyhedsbrev og få tilsendt en email hver gang sitet opdateres [mere]
Team CSC video
Den seneste video tager dig med indenfor i Team CSC's træningslejr i Lucca [mere]