Koncept
Saxo Bank-SunGard deltager i professionelle cykelløb over det meste af verden. Dette afspejles i vores samarbejde med sponsorerne. Mange af vore sponsorer udnytter dette på de internationale markeder, mens andre fokuserer på deres nationale marked med stor effekt.

Der er stor international mediebevågenhed omkring Saxo Bank-SunGard, hvilket giver vore sponsorer megen eksponering i TV, aviser, magasiner, mv. på de forskellige markeder. Den store eksponering udnyttes til at styrke sponsorernes brand og øge kendskabet til virksomhederne. Dertil arbejder vore sponsorer aktivt med at udnytte koblingen til Saxo Bank-SunGard's værdier for derigennem at udvikle deres brands.

I samarbejde med vore sponsorer gennemføres såvel mindre som større VIP-events, enten for kunder eller virksomhedens medarbejdere. I løbet af de sidste år har vore sponsorer med stor succes udnyttet disse muligheder til skabe netværk og til at styrke relationerne til deres væsentligste målgrupper og beslutningstagere.

Saxo Bank-SunGard tilbyder vore sponsorer unikke VIP-events i såvel Danmark som internationalt. Der kan gennemføres VIP-events for executive managers, grupper eller få udvalgte personer. Vi tilrettelægger hospitality programmer, således at gæsterne altid sikres en oplevelse for livet.

Skulle du have brug for yderligere information vedrørende Saxo Bank-SunGard sponsorater eller kommercielle partnerskaber, så kontakt venligst Riis Cycling [Klik her]. 


© 2011 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com