Filosofi
Vi gør mange ting anderledes på vores hold, og det vil vi fortsætte med at gøre. Vi har et værdisæt og gør brug af nogle specielle metoder, som alle er en del af en bestemt filosofi. Det er noget, vi har arbejdet med i et par år nu, og jeg tror først, at det var i den foregående sæson, det for alvor slog igennem.

Begreber som teamwork, coaching og professionalisme er nye indenfor cykelsporten. Det tager tid at omsætte den slags til praksis, men det er vi kommet meget langt med. Vi er blevet kendt som holdet, der tager udgangspunkt i holdet frem for den enkelte, og jeg er overbevist om, at det har været med til at give os den succes, vi har opnået. Både på cykelholdet Team Saxo Bank og i virksomheden Riis Cycling A/S.

Jeg har det fint med, at det ikke er alle, som tror på det, vi foretager os. Og jeg har det endnu bedre med, at vores hold er anderledes, for vi har skabt nogle resultater både sportsligt og forretningsmæssigt, som taler for sig selv. Vores hold har noget, mange gerne vil være en del af, og det skyldes, at vi har bygget tingene op på den rigtige måde, nemlig fra bunden og med de rigtige værktøjer.

Det har været med til at skabe det image, vi har fået, som holdet, hvor tingene fungerer, og hvor rytterne har de bedste muligheder for at udvikle sig. Det image er vi stolte af, og vi er klar over, at det forpligter og ikke kommer af sig selv. Men vi har fundamentet på plads, og det skyldes den store arbejdsindsats alle på og omkring holdet har lagt i vores fælles projekt.

Bjarne Riis 


© 2011 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com