English version  
  Presse-info - Pressemeddelelser
Seneste nyt
Team CSC 2004
Sponsorering
Om Riis Cycling
Om CSC
Presse-info
   Pressemeddelelser
   Kontakt-info
Fanzone
Shop


Velkommen til vores nye hjemmeside

Du befinder dig nu på version 1 af vores nye hjemmeside, som vi løbende vil videreudvikle med masser af spændende indhold.

I første omgang har vi valgt at lægge vægt på de grundlæggende elementer på Team CSC, nemlig rytterprofiler, løbskalender, nyheder, debatforum og generel information. I løbet af sæsonen vil du udover dagsaktuelle nyheder bl.a. kunne finde samtlige resultater for alle vore ryttere, altid opdaterede ranglister samt se hvilke ryttere, der stiller til start i de enkelte løb.

Men vores målsætning rækker endnu længere, og er faktisk ganske simpel, nemlig at lave det bedste website for et professionelt cykelhold. Derfor vil du også i løbet af sæsonen kunne se eksklusive videoklip, læse interviews, hvor du selv har mulighed for at stille spørgsmål til rytterne og i det hele taget få et indblik i, hvad der foregår på Team CSC.

Som Bjarne Riis skriver andetsteds på siden, så gør vi mange ting anderledes på vores hold. Det gælder også på internettet, hvor vores officielle website skal være en vigtig del af Team CSC's ansigt udadtil. Derfor vil vi afsætte de nødvendige ressourcer til at gøre det interessant for både fans, sponsorer, journalister og øvrige samarbejdspartnere.

Rigtig god fornøjelse med team-csc.com!

Claus Lindholm
Adm. direktør
Riis Cycling A/S Deutschland Tour
Jens Voigt er kaptajn for Team CSC i denne uges Deutschland Tour [mere]
Wachovia Cycling Series
Lars Michaelsen sluttede på tredjepladsen i torsdagens Wachovia Classic [mere]
Dauphiné Libéré
Team CSC har udtaget holdet til næste uges Dauphiné Libéré [mere]
Team CSC nyhedsbrev
Tilmeld dig Team CSC's gratis nyhedsbrev og få tilsendt en email hver gang sitet opdateres [mere]
Team CSC video
Den seneste video tager dig med indenfor i Team CSC's træningslejr i Lucca [mere]