Fan Club status: Du er ikke logget på [Log på] English version  
  Team CSC 2006 - Resultater
Team CSC 2006
   Rytterprofiler
   Kalender
   Resultater
   Ranglister
   Sportsdirektører
   Mekanikere
   Læger og soigneurs
Sponsorering
Om Riis Cycling
Om CSC
Presse-info
Fanzone
Shop
Kontakt Riis Cycling


02.04 Ronde van Vlaanderen BEL PT

Resultat
1. Tom Boonen, Quick Step 6.24.26
2. Leif Hoste, Discovery Channel s.t.
3. George Hincapie, Discovery Channel +1.17
4. Peter van Petegem, Davitamon-Lotto +1.17
5. Alessandro Ballan, Lampre +1.17
 
6. Fabian Cancellara, Team CSC +1.17
8. Karsten Kroon, Team CSC +1.50
20. Kurt-Asle Arvesen, Team CSC +8.03
34. Allan Johansen, Team CSC +8.45
66. Luke Roberts, Team CSC +16.21


Optakt
Sunderland: Vi er klar til Flandern Rundt

Når startskuddet lyder på markedspladsen i Brügge på søndag klokken 9.40, ruller otte top motiverede Team CSC ryttere ud for at kæmpe for et stort resultat. Team CSC's australske sportsdirektør, Scott Sunderland, er ikke i tvivl: holdet er klar til at køre med om sejren i den flamske ærkeklassiker.

”Vi har en håndfuld ryttere i topform, og hvis man ser på de forrige løb på brostenene, kan man konstatere, at vi er stærke over en bred front. Det er klart, at det ser ud som om, at Tom Boonen er i en klasse for sig i øjeblikket, og det bliver formentlig rytteren, alle vil holde øje med. Vi har ingen deciderede storfavoritter, men vi har flere kort at spille på; Karsten Kroon, Marcus Ljungqvist, Kurt-Asle Arvesen og Fabian Cancellara har fået timet formen optimalt, og de er alle meget opsatte på at sidde med helt fremme. Jeg synes vores resultater på det seneste berettiger til en vis optimisme. Vi har efter min bedste overbevisning mulighed for at køre med om sejren,” fortæller Scott Sunderland om Team CSC's muligheder i det 258 kilometer lang Ronde van Vlaanderen.

Feltet skal over 17 af de såkaldte brostensmure - med Bosberg som den sidste godt 12 kilometer før mål – inden vinderen af den 90. udgave af løbet kan kåres.

”Alt kan ske i et løb som Flandern Rundt, men man kan være sikker på, at de kun er de stærkeste, der sidder der til sidst. Finalen er benhård, og det bliver helt sikkert et flot cykelløb at se på. Ruten er den samme som sidste år, og vi kender den særdeles godt, for det er ekstremt vigtigt, at man kender stort set hvert et sving. Vi har været ude og træne på nogle af de strategisk afgørende punkter for lige at genopfriske finalen, og sikre, at rytterne er fortrolige med ruten. Jeg vil sige, at vi har gjort alt for at blive klar, og så må vi se, hvad det rækker til på søndag. Jeg tror personligt, at vi kan komme meget langt,” lyder det afslutningsvis fra Sunderland.

Du kan følge hele løbet direkte fra klokken 12.30 på norsk TV2. 
Deltagende CSC-ryttere
Kurt-Asle Arvesen
[se profil]
Fabian Cancellara
[se profil]
Allan Johansen
[se profil]
Karsten Kroon
[se profil]
Marcus Ljungqvist
[se profil]
Lars Michaelsen
[se profil]
Christian Müller
[se profil]
Luke Roberts
[se profil]Fränk Schleck trøje og shorts
Nu kan du igen købe Fränk Schleck Luxembourg mestertrøje og shorts. Vi har dog kun fået et begrænset antal på lager. I starten af juli regner vi med at kunne tilbyde en Team CSC lyserød førertrøje med tilhørende shorts i webshoppen [mere]
Nyhedsbrev
Tilmeld dig Team CSC's email nyhedsbrev, og få en email, hver gang hjemmesiden opdateres [mere]
Galleri
Følg med i det igangværende Tour de Suisse i vores galleri fra løbet [mere]