English version  
  Presse-info - Pressemeddelelser
Seneste nyt
Team CSC 2004
Sponsorering
Om Riis Cycling
Om CSC
Presse-info
   Pressemeddelelser
   Kontakt-info
Fanzone
Shop


Audi ny bilsponsor for Team CSC

Når cykelsæsonen 2004 begynder om kort tid, bliver Team CSC særdeles godt kørende i kraft af det bilsponsorat, holdet har indgået med Audi.

Aftalen betyder, at Audi i Danmark stiller biler til rådighed for sportsdirektører og personale. Sponsoratet, der foreløbigt gælder for et år, vækker stor begejstring hos Bjarne Riis.

"Med Audi-aftalen får vi de bedst tænkelige biler, og vi indgår samtidigt et samarbejde med et meget respekteret og anerkendt bilmærke. Vi er meget stolte over at kunne tiltrække sponsorer på det her niveau, og hele holdet ser meget frem til at repræsentere Audi og de kvaliteter, mærket står for. Vi har hele vejen igennem haft en ambition om at have det bedste materiale omkring holdet, og her falder samarbejdet med Audi helt naturligt ind", udtaler Bjarne Riis.

Også Audi i Danmark ser med store forventninger frem til samarbejdet med Team CSC. Sponsoransvarlig hos Audi, Bente M. Kløvgaard, udtaler: "Vi glæder os til samarbejdet med Bjarne Riis og hans team. Det er et professionelt og ambitiøst hold, der arbejder meget målrettet og uden at gå på kompromis. Hele teamånden er præget af, at det er et internationalt hold med stærke danske rødder. Målet er at være med helt fremme, og med samarbejdet håber vi at kunne bidrage til, at holdet bliver endnu bedre kørende."

Bilerne, som Team CSC får stillet til rådighed, er Audi A6 Avant med 1.9 TDI, 2.5 TDI og 3.0-motorer. Wachovia Cycling Series
Lars Michaelsen sluttede på tredjepladsen i torsdagens Wachovia Classic [mere]
Deutschland Tour
Jens Voigt er kaptajn for Team CSC i denne uges Deutschland Tour [mere]
Dauphiné Libéré
Team CSC har udtaget holdet til næste uges Dauphiné Libéré [mere]
Team CSC nyhedsbrev
Tilmeld dig Team CSC's gratis nyhedsbrev og få tilsendt en email hver gang sitet opdateres [mere]
Team CSC video
Den seneste video tager dig med indenfor i Team CSC's træningslejr i Lucca [mere]