English version  
  Presse-info - Pressemeddelelser
Seneste nyt
Team CSC 2004
Sponsorering
Om Riis Cycling
Om CSC
Presse-info
   Pressemeddelelser
   Kontakt-info
Fanzone
Shop


Team CSC forlænger aftale med Cervélo frem til 2006

På baggrund af den fælles succes i den foregående sæson har den canadiske cykelproducent Cervélo og Team CSC besluttet sig for at forlænge samarbejdet, så aftalen mellem de to tilfredse parter nu gælder indtil 2006.


"Samarbejdet mellem Team CSC og Cervélo har vist sig at give strålende resultater. Holdet er fremragende organiseret, og rytterne har vundet store sejre på vores cykler. Oprindeligt gik vi ind i det her samarbejde på grund af Bjarne Riis' visioner og på det punkt er vi ikke blevet skuffet. Vi har i høj grad kunnet bruge den feedback, vi har fået fra både ham og rytterne til at gøre vores cykler endnu bedre, og det har samtidig været med til at placere os som et af de mest eksponerede cykelmærker", udtaler Phil White, der sammen med Gerard Vroomen grundlagde Cervélo Cycles i 1995.

"Jeg er stolt over, at rytterne fortæller, at de er meget tilfredse med cyklerne, og for os var ikke mindst de tre etapesejre og den sammenlagte sejr i holdkonkurrencen i sidste års Tour de France med til at overbevise os om, at samarbejdet fungerer optimalt".

"Vi er meget glade for at forlænge vores samarbejde med Cervélo. De har som cykelproducenter været meget kompetence samarbejdspartnere for os. De har suppleret os med det perfekte materiel og de har også været med til at gøre os til et hold, hvor de små detaljer og de tekniske muligheder er blevet fuldt udnyttet. Vi stiller enormt høje krav til vores materiel, og her har Cervélo vist sig at være topprofessionelle", fastslår Bjarne Riis. Deutschland Tour
Jens Voigt er kaptajn for Team CSC i denne uges Deutschland Tour [mere]
Wachovia Cycling Series
Lars Michaelsen sluttede på tredjepladsen i torsdagens Wachovia Classic [mere]
Dauphiné Libéré
Team CSC har udtaget holdet til næste uges Dauphiné Libéré [mere]
Team CSC nyhedsbrev
Tilmeld dig Team CSC's gratis nyhedsbrev og få tilsendt en email hver gang sitet opdateres [mere]
Team CSC video
Den seneste video tager dig med indenfor i Team CSC's træningslejr i Lucca [mere]