NYHEDER
© Tim De Waele
Gustav Larsson firer på første etape af Schweiz Rundt

[11.06 18:59] I dag startede etapeløbet Schweiz Rundt med 7,2 kilometer lang tidskørsel i Lugano. Ligesom det franske etapeløb, Dauphiné Libéré, bliver Schweiz Rundt ofte brugt som et opvarmningsløb til Tour de France og giver plads til, at Tour-rytterne kan pudse formen af inden anstrengelserne i Frankrig i juli måned. Løbet giver således også et signal om, hvem der allerede er i god form til det tre uger lange etapeløb, der starter som tre uger.

Saxo Bank-SunGards Gustav Larsson var ikke overraskende den hurtigste rytter på det danske mandskab, og med tiden 9.58 sluttede han på en flot fjerdeplads:

”Gustav (Larsson)lå et pænt stykke tid på førstepladsen i en rigtig god tid og viser, at han er i ganske god form på nuværende tidspunkt, men vi måtte alle jo bøje os for storfavoritten på hjemmebanen, Fabian Cancellara. Også vores unge italiener, Manuele Boaro, kørte en flot tidskørsel, og det lover godt for hans fremtid på enkeltstarterne. Nu venter to meget hårde dage i bjergene, og vi har vores fokus på fjerde og femte etape, hvor strækningen passer vores ryttere, og målet er naturligvis nogle flotte etaperesultater”, lyder det fra Saxo Bank-SunGards hollandske sportsdirektør, Tristan Hoffman.

Saxo Bank-SunGard stiller til start med Gustav Larsson, Benjamin Noval, Jaroslaw Marycz, Mads Christensen, Manuele Boaro, Baden Cooke, Nick Nuyens og Luke Roberts.

Lugano -> Lugano; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2011 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com