NYHEDER
© Tim De Waele
Mød Fabian Cancellara hos Craft i Odense

[19.11 11:59] På lørdag d. 22. november får danske cykelfans chancen for personligt at møde en af verdens bedste cykelryttere, når Fabian Cancellara kommer til Odense i et par timer for at holde foredrag og skrive autografer.

Det er Team CSC Saxo Bank's samarbejdspartner Craft, der har stablet arrangementet på benene med start kl. 11.30 i butikken Humac/apple, der ligger i Vestergade 94 i Odense. Her vil Fabian Cancellara og Team CSC Saxo Banks key account manager John Axel Hansen holde foredrag for alle de tilmeldte og efterfølgende kommer den olympiske mester kl. 12.15 i Craft Super Store (som ligger på første sal af Løb/Fitness, Rosenbæk Torv 1) og skriver autografer.

"Vi er rigtigt, rigtigt glade for den produktudvikling, der følger med vores samarbejde med holdet, og så er vi selvfølgelig glade for, at kunne præsentere verdens måske bedste allroundcykelrytter i vores Craft Super Store. Han er en fantastisk cykelrytter i konstant udvikling, og jeg vil næsten tillade mig at sammenligne ham med sportspersonligheder som Tiger Woods og Roger Federer fra andre sportsgrene," siger Crafts salgschef Peter Nørby.

Ikke alene kommer den tidligere vinder af så store klassikere som Milano-Sanremo og Paris-Roubaix på besøg, men også en af holdets teambiler og den enkeltstartscykel, Cancellara brugte, da han vandt VM i 2006 og 2007 er med på visit i Odense. Endvidere er Craft i gavehumør, idet de deler gratis Team CSC merchandise ud til de besøgende.

Craft forventer mange gæster, så det er nødvendigt at tilmelde sig, hvis man ønsker at deltage i foredraget med Cancellara på Vestergade. Denne tilmelding sker på følgende mailadresse: [email protected] Ved dette foredrag bliver der også mulighed for at stille spørgsmål til Cancellara og John Axel Hansen.

Hele arrangementet slutter ca kl 13.00. Arrangementet er gratis, men det er altså nødvendigt at tilmelde sig til den første del af seancen. 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com