NYHEDER
© Riis Cycling
Anfi Group og Riis Cycling annoncerer nyt partnerskab

[28.11 12:00] Riis Cycling og en af Europas ledende ferie- og leisure-virksomheder, Anfi Group, er stolte af at kunne offentliggøre et nyt partnerskab for 2012.
Anfi Group og Riis Cycling har indgået et samarbejde, der dækker over en sponsoraftale i mere traditionel forstand, men samtidig betyder partnerskabet også, at Anfi Group vil være vært for to af Team Saxo Banks træningssamlinger i 2012 på et af Anfi Group's luksuriøse resorts på Gran Canaria.

José Luis Trujillo, administrerende direktør for Anfi Group, ser et stærkt match de to parter imellem og en unik mulighed for at eksponere Anfi Group internationalt.

"Anfi Group sponsorerer jævnligt sportsbegivenheder, events som Paris-Dakar Rally, men med dette nye partnerskab styrker vi markant vores position i sportsverdenen. Vi er overbeviste om, at vi med dette nye skridt, får en unik mulighed for at eksponere vores brand og fremme vores internationale image. Vi mener ganske enkelt, at Team Saxo Bank er den perfekte ambassadør på verdensplan for Anfi Group."

"Riis Cyclings værdier, dets historie i cykelsporten og dets organisation har været afgørende faktorer i vores beslutningsproces, og vi tror på, at Riis Cycling og Anfi Group kan skabe en masse synergi ved at træde i pedalerne sammen."

Ejer af Team Saxo Bank, Bjarne Riis, er tilsvarende glad for partnerskabet med Anfi Group.

"Jeg er stolt over at starte et partnerskab med en fantastisk virksomhed som Anfi Group, og jeg glæder mig til at introducere dem til vores hold, vores sport og de store muligheder, der er i cykelsporten. Ligesom Anfi Group stræber Riis Cycling altid efter at være den bedste, og når to stærke virksomheder arbejder mod at nå et fælles mål, er jeg sikker på, at vi kan skabe værdi for begge parter."

"For vores hold er værdierne klare. Ved at have Anfi Group som partner får vi verdensklasse-betingelser for at forberede os til en ny sæson. Standarden på Anfi Group's resorts er den bedste, man kan få. Og Gran Canaria tilbyder alt det, man kan ønske sig, når det handler om træning. Vi får et behageligt klima i de kolde vintermåneder i Europa og et varieret landskab, som passer perfekt til et professionelt cykelholds behov."

Pressekontakt:
Anders Damgaard, pressechef, Riis Cycling
Mob: +45 28 68 20 38
[email protected]

Ruben Reja, pressechef, Anfi Group
Mob: +34 607 370 591
[email protected]

Om Anfi Group:
Anfi Group er en af flere virksomheder, som til sammen udgør Santana Cazorla Company (GSC), ledet af Santiago Santana. Anfi Group er en solid og profitabel virksomhed med base på De Kanariske Øer og med mere end 1000 ansatte. Virksomheden tilbyder mere end 5000 sengepladser fordelt på fem Vacation Membership Clubs af den højeste standard og derudover to golfbaner og luksus-villaer. Anfi Group ejer også en golfbane i Anfi Tauro, en investering på mere end 42 mio. euro, og den betragtes som en Europas topgolfbaner.
Anfi Group arbejder samtidig på at udvikle et nyt og ambitiøst turistprojekt, der vil tilbyde 7500 sengepladser, en marina og to strande i Tauro Valley. "Vi arbejder på udviklingen af et projekt med en investering på 400 mio. euro," siger José Luis Trujillo om projektet, der vil blive det største og mest eksklusive af sin slags i Europa. 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com