NYHEDER
© Tim De Waele
Roberts forlænger med Saxo Bank-SunGard

[04.11 12:25] Australieren Luke Roberts fortsætter hos Saxo Bank-SunGard.
Den erfarne rytter fra Adelaide har forlænget sin nuværende aftale, så den også gælder for 2012.

"Luke har været en stabil mand for os sæsonen igennem, og igen har han vist, at han er en stærk og alsidig ryttere, som holdet kan regne med i alle slags løb. Samtidig bidrager han med masser af erfaring og en stærk spirit, så jeg er glad for, at han tager endnu en sæson hos os," siger holdejer Bjarne Riis.

34-årige Luke Roberts kørte også for Riis Cycling i årene 2005-2007 og returnerede før denne sæson, da det australske mandskab Pegasus måtte lukke. Som banerytter har Luke Roberts vundet olympisk guld i Athen i 2004, og sejrene på landevejen tæller blandt andre etaper i Tour Down Under og Tour of Murcia.

"Jeg er meget taknemmelig og glad for, at jeg kan fortsætte med at arbejde med Bjarne Riis og hans staff. Efter min mening er det formentlig det bedste hold i verden, når det kommer til organisation og til at hjælpe ryttere til at indfri deres potentiale. Så at jeg har fået muligheden for at blive her er fantastisk, og jeg ser meget frem til den kommende sæson," siger Luke Roberts.

Australieren håber nu på at kunne omsætte den nye aftale til et topresultat i Tour Down Under og køre sig til en plads på holdet i en af næste års Grand Tours.

"Mit første mål for den kommende sæson er Tour Down Under. De seneste to gange er jeg sluttet i top-10 i klassementet uden ideelle forberedelser. Så at jeg nu kan forberede mig og fokusere på det løb, og det faktum, at der i år er en afslutning på en stigning, som kan gøre det sværere for sprinterne i klassementet, er min store chance for at lave et topresultat. Dernæst vil jeg rigtig gerne køre en Grand Tour igen," fortsætter Roberts.
 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com