NYHEDER
© Riis Cycling
Jan Nygaard AS og Riis Cycling i nyt partnerskab

[22.11 14:00] Det er med både stolthed og stor glæde, at Riis Cycling og Jan Nygaard AS, BMW- og MINI-forhandler, i dag kan annoncere et nyt partnerskab.
Dette nye partnerskab betyder, at Team Saxo Bank fra næste sæson og tre år frem skal køre i biler fra BMW på alverdens landeveje.

Jan Nygaard, administrerende direktør, ser store muligheder i det nyetablerede samarbejde.

"Som dansk virksomhed har vi udover at betragte de åbenlyse kommercielle muligheder, der er indeholdt i et sådan sponsorat, været specielt fokuseret på Riis Cycling som firma. Kerneværdierne i Riis Cycling og deres sociale engagement i Danmark har faktisk været af ligeså stor vigtighed for os, som de øvrige elementer i sponsoratet åbner op for."

"Bjarne Riis og jeg mødtes i forbindelse med Kræftens Bekæmpelse's nye kampagne ”TRÆD TIL”, hvor vi begge er ambassadører. Bjarne støtter således også børn og ungdommen i Danmark og arbejdet med at bringe nye talenter frem. Dette er et par eksempler på et vigtigt stykke arbejde, som desværre kun sjældent nævnes, men som er af stor vigtighed for vores firma. På kort tid har vi lært Bjarne Riis, Riis Cycling, teamet og mandskabet bag holdet at kende som ekstremt passionerede, venlige og fokuserede. Alt dette har overbevist os om, at partnerskabet og sponsoratet af Riis Cycling vil være til stor gavn for begge parter."

"Derfor er vi stolte over i dag at blive præsenteret som partner og glæder os over at kunne bidrage positivt til teamet, som vi også ser som en national stolthed, som i fremtiden forhåbentligt vil skabe mange spændende timers underholdning for os alle. Vi er sikre på, at de BMW-biler, vi stiller til rådighed for teamet, vil mere end opfylde forventningerne til komfort, kvalitet og sikkerhed. Også bilernes miljøvenlige overlegenhed bidrager til en forstærkning af Team Saxo Banks miljøprofil."

Ejer af Team Saxo Bank, Bjarne Riis, er tilsvarende tilfreds med det nye partnerskab med Jan Nygaard AS.

"Jeg er ekstremt glad for det nye partnerskab. Vi deler nogle af de samme værdier, så matchet mellem os er stærkt. Jeg har selvsagt store forvetninger og ser frem til de tre kommende år med Jan Nygaard AS ombord, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at drage stor nytte af hinanden."

"I BMW er vi sikret både komfort og rummelighed og ikke mindst den kvalitet og pålidelighed, som er så afgørende for os på landevejen. Ydermere er sikkerheden i højsædet i bilerne, og det har stor betydning for mig, da mine medarbejdere bruger bilerne som arbejdsplads året rundt. Sidst, men ikke mindst er jeg stolt af, at BMW gør os til et af de mest miljørigtige cykelhold, hvad angår bilflåden."

Pressekontakt:
Anders Damgaard, Pressechef, Riis Cycling
Mob: +45 28 68 20 38
[email protected]

Kasper Olsson, Marketingschef, Jan Nygaard AS
Mob: +45 52 13 14 20
[email protected]

Om Jan Nygaard AS:
Jan Nygaard AS er Danmarks og Nordens førende eksklusive forhandler af BMW og MINI og er alene repræsenteret i Danmark nord for København. Jan Nygaard AS sælger årligt mere end 2.000 nye og brugte BMW og MINI og beskæftiger 110 ansatte. At Jan Nygaard AS går nye veje illustreres bedst ved åbningen af firmaets nye domicil, som er den første eksklusive BMW forretning bygget efter BMW AGs internationale designstandarder. Det er derfor med rette, vi kan sige, at vi går nye veje i vores bestræbelser på at være Danmarks og Nordens bedste bilforhandler at besøge og være kunde i.
 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com