NYHEDER
© Riis Cycling
Cantwell skriver med Saxo Bank-SunGard

[08.11 14:05] Den australske sprinter Jonathan Cantwell fortsætter sin karriere hos Saxo Bank-SunGard. Den 29-årige rytter har skrevet under på en kontrakt, der gælder for den kommende sæson.

"Jonathan har vundet mange løb over de seneste fire år, mens han har kørt i Australien og USA, og han har vist, at han er en vinder. Jeg synes, at han nu fortjener en chance for at prøve sig selv af blandt de bedste i cykelsporten. Han er hårdtarbejdende og tough, så jeg tror på, at han kan løfte sit niveau yderligere. Jeg ser ham som et aktiv for os i etapeløbene, når det handler om at køre J.J. Haedo frem i sprinterne eller køre efter sejren selv," siger holdejer Bjarne Riis.

I både 2009 og 2010 kørte Jonathan Cantwell for det australske, professionelle kontinental-mandskab Fly V Australia og hentede 37 sejre, inden han skrev kontrakt med det nu lukkede Pegasus-hold. I 2011 returnerede han derfor til V Australia og sikrede sig yderligere otte sejre, blandt dem det nationale criterium mesterskab.

Nu ser han frem til at blive en del af Saxo Bank-SunGard.

"At få en plads på Saxo Bank-SunGard er en drøm, der går i opfyldelse for mig, og kunne jeg selv have valgt et hold, så ville det være netop det. Så jeg er selvfølgelig fantastisk glad og glæder mig til at komme i gang," siger Jonathan Cantwell.

"Mit mål for sæsonen er at være en stærk lead out man for J.J. Haedo og så ellers bare suge til mig fra Bjarne Riis, hans sportsdirektører og mine nye holdkammerater. Men jeg er 29 år nu, og jeg har ventet på at få sådan en chance, så jeg har bestemt også tænkt at stikke hovedet frem selv. Først handler det om at udføre det job, som holdet beder mig om, og dernæst hvis jeg selv får muligheden for at køre min chance, så vil jeg tage den med begge hænder og gå efter en sejr," fortsætter Cantwell.
 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com