NYHEDER
© Team Saxo Bank
Team Saxo Bank forbereder sæsonen på Gran Canaria

[04.01 12:07] Det er tid for årets første træningslejr for Team Saxo Bank.

Denne gang bliver træningssamlingen, fra d. 5. januar til d. 15. januar, afholdt på den kanariske ø Gran Canaria, og som en del af partnerskabet med Anfi Group skal holdet bo på luksus-resortet Anfi Emerald Club.

"Den nye sæson er lige på trapperne, så vores samling fokuserer selvfølgelig på at sørge for, at fundamentet rent træningsmæssigt er i orden, og at vi er klar til de kommende løb. Derfor er den her samling så vigtig, og derfor er jeg fantastisk glad for vores partnerskab med Anfi. Samarbejdet betyder, at vi bor på et verdensklasse-resort, vi har et fantastisk terræn at træne i, og sidst, men ikke mindst er vejret perfekt til det arbejde, der skal udføres," siger holdejer Bjarne Riis.

Anfi Groups CEO, José Luis Trujillo, ser også meget frem til at byde Team Saxo Bank velkommen til Gran Canaria og Anfi Emerald Club.
“Vi står klar til at byde Team Saxo Bank velkommen, og vi er overbeviste om, at vi kan sørge for, at holdets træning får de mest optimale betingelser. Vi har arbejdet hårdt for at sikre, at alt er perfekt for rytterne," siger han.

"Vi er spændte på at være værter for et af verdens bedste cykelhold. For Anfi Group er partnerskabet med Team Saxo Bank et bevis på vores commitment til at støtte sporten, og samtidig giver det os en chance for at promovere Anfi's brand på det internationale marked," fortsætter han.

INVITATION TIL PRESSEDAG:

Mens vi er på Gran Canaria, inviterer Team Saxo Bank og Anfi Group til en medie- og pressedag d. 9. januar fra kl. 14.00 til 16.15. Pressedagen vil løbe af stabelen på:

Anfi Emerald Club
C/ Luxemburgo nº 4, Valle De Tauro
35138 Mogán, Gran Canaria
Spanien

Vi starter kl. 14.00 med en pressekonference hvor Bjarne Riis, Team Saxo Banks adm. direktør Trey Greenwood og repræsentanter for Anfi Group vil være til stede. Fra cirka kl. 14.30 vil Team Saxo Banks ryttere, sportsdirektører og Bjarne Riis være tilgængelige til gruppe- og one-on-one-interviews.

Vær opmærksom på, at Alberto Contador ikke giver interviews af respekt for den igangværende beslutningsproces i hans sag.

Fra kl. 16.00 til 16.15 tilbyder Team Saxo Bank en fotoseance med hele holdet.

Hvis du er interesseret i deltage i pressedagen, så giv venligst besked til Team Saxo Banks pressechef Anders Damgaard pr. mail ([email protected]). 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com