NYHEDER
© Tim De Waele
Michael Mørkøv oplever motiveret mandskab på træningslejr

[23.02 20:45] Team Saxo Banks Michael Mørkøv deltager i øjeblikket på holdets træningslejr syd for Valencia, hvor formen for alvor skal finpudses inden de kommende udfordringer i forårets løb. Stemningen er præget af afslappethed, men der er fokus på opgaverne:

”Hele holdet er atter samlet, og der er en rigtig god stemning. Alle tændte og virkelig klar til at give den fuld skrue inden det for alvor går løs. Rytterne virker ærgerrige. De synes rigtig sultne efter at køre point og resultater hjem til holdet, og jeg tror i hvert fald, man vil se et mere aggressivt Team Saxo Bank-mandskab i år, hvilket vi allerede så under Volta ao Algarve”, lyder det fra Mørkøv.

Danskeren skal ligesom sidste år smage støvet fra de toppede brosten i den nordfranske og belgiske geografi:

”Sidste år stiftede jeg for første gang bekendtskab med de store brostensklassikere, og de smagte helt sikkert af mere. Med erfaringerne fra 2011 i baglommen ved jeg nu nogenlunde, hvad jeg står overfor og føler mig godt rustet til opgaven, som primært går ud på at hjælpe Nick (Nuyens) til endnu et stort resultat i Flandern Rundt. Efter klassikerne vil jeg tage et formmæssigt dyk, så jeg stille og roligt kan arbejde formen igen og toppe i juli måned og ellers håbe på, at jeg bliver udtaget til Team Saxo Banks trup til Tour de France. Det ville være kæmpestort for mig at være med til, men jeg er ydmyg omkring forventningerne, da truppen er bred, og der er mange med i kapløbet om Tour-pladsen. I sidste ende handler det jo om at få det bedste hold af sted. Det betyder til gengæld, at formen er på plads under DM sidst i juni, hvor jeg går efter et godt resultat på enkeltstarten. Selvfølgelig vil jeg også gerne have en podieplads til linjeløbet, men der er så mange andre faktorer end det rent styrkemæssige, der gør sig gældende, og der er ikke mindst mange andre gode danskere på holdet, der gerne vil vinde”, fortæller danske Michael Mørkøv.

Michael Mørkøv kører Paris-Nice fra 4-11. marts. 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com