NYHEDER
© Tim De Waele
Chris Anker Sørensen fortrøstningsfuld efter uheldig start på sæsonen

[26.02 09:23] Team Saxo Banks Chris Anker Sørensen befinder sig med resten af holdet i øjeblikket på træningslejr i Spanien ved Valencia, og den bjergstærke dansker nyder at være samlet med teamet på trods af en noget uheldig opstart på sæsonen:

”Efter styrtet i december og de tre ugers pause det fik som konsekvens, var jeg ellers kommet godt i gang med træningen og blev så ramt af en galsindet influenza, som tømte mig for energi og fik mig til at hoste som en søløve. Det er først nu, jeg atter er tilbage på vejen. Jeg er rask, men stadig tømt for energi og overskud. Dog er der fremgang, og jeg må bare sande, at jeg kommer i form senere end først planlagt”, fortæller den sympatiske Team Saxo Bank-rytter, der glæder sig til at være tilbage i feltet:

”Jeg ser nu frem til Volta a Catalunya sidst i marts måned, hvor jeg rigtig gerne vil være med fremme. Herudover ligger Baskerlandet Rundt også på min vej til Liege-Bastogne-Liege, og dér kunne det være fedt at forbedre sidste års sjetteplads. Selvfølgelig bliver det svært med så stærkt et felt, men når jeg har gjort det før, kan jeg vel gøre det igen”, lyder den optimistiske melding.
Chris Anker Sørensen har efterhånden kørt Tour de France tre gange, Giro'en og Vuelta'en to gange og han sætter også i år næsen op efter at blive udtaget til Team Saxo Banks mandskab i det franske etapeløb:

”Efter ardennerklassikerne skal jeg dykke i form og arbejde mig hen imod storformen til juli måned, men inden Touren er der jo DM i hjembyen (Hammel), og at vinde Dannebrogstrøjen på de hjemlige veje ville være helt fantastisk efter 20 opstigninger på Pøtten (Pøt Mølle-bakken). Men der er et stykke vej til DM endnu, og lige nu fokuserer jeg på de udfordringer, jeg er midt i, mens jeg nyder den sindssygt gode stemning, der er på holdet her på træningslejren. På trods af frustrationerne omkring skade- og sygdomspause er jeg meget fortrøstningsfuld omkring den kommende sæson. Både på mine egne og holdets vegne”, slutter Sørensen. 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com