NYHEDER
© Tim De Waele
Polsk sejr på prologen i Driedaagse van West-Vlaandern

[02.03 17:22] Team Saxo Bank tog i dag hul på det belgiske weekend-etapeløb, Driedaagse van West-Vlaandern i kraft af en 7 kilometer lang prolog i Middelkerke.

En international delegation bestående af Jonathan Cantwell, Takashi Miyazawa, Christopher Juul-Jensen, Troels Vinther, Lucas Sebastian Haedo, Luke Roberts, Ran Margaliot og Benjamin Noval repræsenterede Team Saxo Bank på prologen, hvor Michal Kwiakowski (Omega-Pharma Quick Step) vandt en flot sejr i en hæsblæsende tid på otte minutter rent.

Team Saxo Banks australske Luke Roberts krydsede målstregen 18 sekunder langsommere end vinderen, hvilket rakte til en 13. plads.

”Luke (Roberts) kører en ganske god prolog i en tid, som er forventet på det her tidspunkt. Ruten var meget ligetil. Det var 3½ kilometer ud og hjem langs kysten. Nu sidder Quick Step med to ryttere helt fremme i klassementet, og de kan vi muligvis lukrere lidt på. Vi har et par hurtige ryttere, som vi gemmer til afslutningerne, mens andre har lov at forsøge sig undervejs. Området vi kører i er kendt af Luke, og han ved, hvor man skal holde sig til, hvilket er essentielt i løbet her”, fortæller Dan Frost efter prologen.

Løbet slutter på søndag.

Prologue - Middelkerke 7 km; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com