NYHEDER
© Tim De Waele
Juul-Jensen imponerer - Luke Roberts sekser i West-Vlaandern

[04.03 17:40] Den 186 kilometer lange og sidste etape af det belgiske weekend-etapeløb, Driedaagse van West-Vlaandern startede i Nieuwpoort og sluttede med en kuperet finale i Ichtegem.

Strækningen indbød til angreb, og det benyttede Team Saxo Banks Christopher Juul-Jensen sig af, da han skød af sted med seks andre ryttere, og ved hårdt arbejde opbyggede de et mindre forspring. Mod slutningen rykkede Team Saxo Banks unge dansker fra frontgruppen, men gruppen blev snart efter samlet op af endnu ti ryttere for at genoptage samarbejdet mod det stadig accelererende hovedfelt bag sig.

Men overmagten blev for stor for de ellers hårdt kæmpende udbrydere, og feltet blev samlet til en massespurt, hvor Team Saxo Banks Luke Roberts sluttede som sekser.

Arnaud Démare (FDJ) tog etapesejren efter en nervepirrende sprint med Alexander Porsev (Katusha) på andenpladsen og Kenny van Hummel (Vacansoleil) på tredjepladsen.

”Chris (Juul-Jensen) kæmpede rigtig flot derude i dag, og han blev siddende i resterne af feltet, da frontgruppen blev hentet, så han har imponeret i dag. Jonathan (Cantwell) sidder også godt med i finalen, mens Luke (Roberts) efter mine beregninger skulle hoppe ind i top 10 i det samlede klassement efter en flot finale”, lød det fra Team Saxo Banks Dan Frost efter etapen.

Julien Vermote (Omega-Pharma Quick Step) vandt løbet samlet, da dennes holdkammerat og løbets hidtil førende rytter, Michal Kwiatkowski ikke sad med hjem i finalen.

Løbet i West-Vlaandern motiverer holdets unge dansker til at fortsætte den aggressive kørestil:

”For en rytter som mig er det en fed oplevelse at være med, hvor det sker og de 130 kilometers hårdt og intens kørsel blev jeg mindet om træningslejren, vi afsluttede i sidste uge, men i dag skete det bare i mere regnfulde og blæsende belgiske omgivelser. Det giver mig helt sikkert blod på tanden efter mere, når jeg nu har erfaret, at jeg kan sidde med derude. På tirsdag tager jeg videre til Taiwan, hvor jeg vil forsøge at få endnu mere ud af den gode form”, lyder det fra Team Saxo Banks Christopher Juul-Jensen.

Holdkammeraten, Luke Roberts, sluttede på syvendepladsen i den samlede stilling.

Nieuwpoort - Ichtegem 186.5 km; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com