NYHEDER
© Tim De Waele
Team Saxo Bank forfulgt af uheld - Michael Mørkøv fortrøstningsfuld

[05.03 16:39] Dagens 185,5 kilometer lange anden etape af Paris-Nice i silende regn og kraftige vindstød mellem Mantes la Jolie til Orléans blev et spændende forfølgelsesløb mellem en større gruppe med stærke ryttere som Bradley Wiggins (Sky), Sylvain Chavanel og Tom Boonen (Omega-Pharma Quick Step) samt Levi Leipheimer (Radioshack-Nissan) og et jagtende hovedfelt, hvor de fleste sprintere befandt sig. Team Saxo Banks Daniel Navarro nåede i første omgang med i udbruddet, men faldt tilbage efter et styrt i gruppen.

Med et forspring på mere end to minutter ved ti kilometer til mål stod det klart, at frontgruppen ville holde hjem og på opløbsstrækningen viste Tom Boonen storform ved at vinde spurten med mere end en cykellængde foran den spanske mester, Jose Joaquin Rojas (Movistar).

”Dani (Navarro) sad med i forreste gruppe, som han skulle, da nogen styrtede lige foran ham, så han blev holdt tilbage. Endnu et uheld for os som er meget svært at gøre noget ved. Nu er han ude af kampen om en topplacering i klassementet, som jeg ser det, og der er ikke nok hårde etaper til, at han ville kunne komme tilbage. Nick (Nuyens) stoppede efter to kilometer med svære smerter, så han måtte udgå, og vi må lægge en ny plan for ham, så han ikke mister for meget i forhold til forberedelserne til Flandern Rundt”, sagde Team Saxo Bank Tristan Hoffman efter etapen.

Bradley Wiggins (Sky) fører nu løbet samlet.

På trods af nærmest sort uheld de seneste dage er der lyspunkter i mørket ifølge holdets danske Michael Mørkøv:

”Jeg synes, det var rigtig positivt at se Dani (Navarro) være på det rette sted på det rette tidspunkt og kunne sidde med rundt foran blandt ryttere, der er eksperter i at holde høj fart på flad vej. At han så bliver fanget bag et styrt er selvfølgelig uheldigt, men der er ingen grund til at miste modet helt. Dani ser utrolig stærk ud, og jeg tror ikke, vi har det det sidste fra ham i løbet. Herudover er vi andre på holdet også velkørende og velrepræsenteret i anden gruppe, og vi glæder os til at tage hul på udfordringen i morgen”, fortæller Michael Mørkøv.

Morgendagens etape er 194 kilometer lang og slutter på toppen af en 3. kategori stigning.

Mantes-la-Jolie 185; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com