NYHEDER
© Tim De Waele
Jesus Hernandez i vedholdende angreb i Volta ao Algarve

[18.02 17:54] Den fjerde og 186 kilometer lange etape af Volta ao Algarve fra Vilamoura til Tavira var en middelsvær etape, der indbød til udbrudsforsøg efter gårsdagens kongeetape, hvor klassementet midlertidigt blev sat på plads inden morgendagens afsluttende enkeltstart.

Team Saxo Banks Jesus Hernandez benyttede sig af omstændighederne og ikke mindst rutens bjergrige beskaffenhed og rykkede fra feltet med en udbrydergruppe på ti mand, og som den bedst placerede rytter i frontgruppen opnåede han undervejs at være i den virtuelle førertrøje.

Og da Team Sky kæmpede hårdt for at hente frontgruppen tilbage i folden, mens Team Saxo Banks spanske Jesus Hernandez tog et stort slæb i frontgruppen, udviklede etapen sig til et spændende forfølgelsesløb.

Men der blev til sidst atter samling på feltet, og etapen endte i en massespurt, hvor Gerald Ciolek (Garmin-Barracuda) tog en sikker sejr foran holdkammerat, Matteo Trentin.

”Jeg er enormt glad for at se, hvordan han (Hernandez) i dag tog tyren ved hornene og begav sig ud i langt og vedholdende udbrud, hvor Sky skulle arbejde hårdt for at fange dem igen. Han viser i hvert fald, at han ikke giver op, selvom det ser svært ud, og det er en motivation, der smitter af på de andre på holdet. I morgen skal Sergio (Paulinho) og Bruno (Pires) give den fuld gas og se, hvor langt det rækker på enkeltstarten”, sagde Team Saxo Banks hollandske sportsdirektør, Tristan Hoffman efter etapen.


Team Saxo Banks portugiser, Bruno Pires er 13'er samlet, 1.01 minut efter Richie Porte (Sky), der fører løbet samlet og er nu favorit til den endelige sejr inden morgendagens afsluttende enkeltstart over 25,8 kilometer. På tiendepladsen lurer Tony Martin med et tidstab på 50 sekunder.

Vilamoura - Tavira; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com