NYHEDER
© Tim De Waele
Daniel Navarro viste gode takter i Tour du Haut Var

[19.02 17:19] I dag kørtes den 205,4 kilometer lange anden etape af det franske weekendløb, Tour du Haut Var på en kuperet strækning mellem Fréjus og Fayence, hvor terrænet indbød til angreb. Selvom en større gruppe ryttere fik hul feltet, blev fronten dog splittet op på de mange småstigninger undervejs og de slagne ryttere blev atter halet ind af det accelererende felt.

I finalen formåede tre ryttere med en stærkt insisterende Simon Gerrans (GreenEdge) som primær motor længe at drille feltet, men på den næstsidste stigning inden mål var der samling rytterne i et kort øjeblik, før en ny gruppe med Team Saxo Banks Daniel Navarro rykkede fra det efterhånden metaltrætte felt.

På de sidste kilometer op ad en stejl opstigning mod mål blev denne gruppe også fuldstændig splittet, og på målstregen var Jonathan Tiernan-Lock (Endura Racing) i en klasse for sig, og han tog en overbevisende sejr.

Team Saxo Banks Daniel Navarro viste sig fremme i finalen og sluttede som nummer fjorten, og det er sportsdirektør, Dan Frost, tilfreds med:

”Dani (Navarro) sidder det helt rigtige sted på det rigtige tidspunkt og er flot flankeret af sine holdkammerater indtil den næstsidste stigning, hvor han kører stærkt med i det afgørende udbrud. På den bratte stigning falder han dog lidt tilbage. Han er primært bjergrytter, og der skal længere og sejere stigninger til, før hans potentiale kan blive udnyttet til et bedre resultat. En udmærket præstation af holdet, men Jonas (Aaen) og Jaro (Marycz) var begge i asfalten, og vi frygtede, at Jaro havde brækket håndleddet, men efter en tur på hospitalet viste det sig, at han slap med skrækken. Det har været en rigtig hård weekend med 400 løbskilometer, og nu pudser vi det sidste af på træningslejren inden forårsklassikerne”, lyder det fra Frost.

Jonathan Tiernan-Lock vandt løbet samlet.

Fréjus - Fayence; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com