NYHEDER
© Tim De Waele
Team Saxo Bank tilfredse med Volta ao Algarve

[19.02 17:48] Søndag eftermiddag blev femte og sidste etape af Volta au Algarve afviklet i kraft af en 25,8 kilometer lang individuel kamp mod uret fra Lagoa til Portimão, hvor Richie Porte (Sky) på forhånd var favorit til at forsvare sin samlede føring i løbet.

Og den unge australier kæmpede bravt for at holde føringen med en tredjeplads på dagen, hvor han gennemførte de 25,8 kilometer i tiden 33,01 minutter, mens etapevinderen, Bradley Wiggins (Sky) kørte 13 sekunder hurtigere. Tyske Tony Martin (Omega Pharma Quick Step) sluttede som toer på etapen i samme tid som vinderen.

Team Saxo Bank havde ingen enkeltstartsspecialister med i løbet, men sportsdirektør, Tristan Hoffman har været helt tilfreds med rytternes præstation og indstilling undervejs i løbet:

”Vi stillede til start i løbet med et mål om, at vi skulle vise os frem og være med til at skabe løbet, og det har vi opnået. Karsten (Kroon), Kasper (Klostergaard) og Hernandez (Jesus) har været med i udbrud, og alle har leveret en god holdindsats, så jeg kan næsten ikke være mere tilfreds. Jeg har set nogle gode takter fra alle, og jeg glæder mig til Tirreno og Paris-Nice, hvor det går løs om et par uger”, lyder det fra hollandske sportsdirektør.

Lagoa - Portimão (25.8 km TT); Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com