NYHEDER
© Tim De Waele
Endnu en fransk massespurt - imorgen venter bjergafslutning

[11.02 17:49] Den 127 kilometer lange tredje etape af Tour Mediterraneen skulle oprindeligt starte i La Seyne S/Mer og slutte i La Londe les Maures, men vejrforholdene tvang arrangørerne til at ændre ruten til 11 omgange på en 10 kilometer lang rundstrækning i La Londe les Maures. Ikke overraskende var det sprinternes dag – den tredje i træk. Etapevinderen var Michel Krder (Garmin-Barracuda)

I morgen slutter den sidste etape på Mont Faron, hvilket passer Team Saxo Banks sportsdirektør, Philippe Mauduit rigtig godt:

”Vi har nu kørt tre etaper, hvor sprinterne primært er blevet begunstiget med gode forhold, men i morgen skal vi endelig slutte opad. I dag ændrede arrangørerne godt nok ruten, og måske vil de også ændre ruten hen til stigningen i morgen, men jeg forventer og håber, at vi skal slutte på toppen. I dag kørte drengene bedre sammen end de forrige dage, og det tegner godt forud for i morgen, hvor vi vil forsøge at holde os til og forhåbentlig slutte i en top 10”, lyder det fra den franske sportsdirektør.

Med sin anden etapesejr sikrede Michel Kreder 8Garmin-Barracuda) også føringen i den samlede stilling inden morgendagens finaleslag på Mont Faron.

La Seyne sur Mer > La Londe les Maures; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com