NYHEDER
© Tim De Waele
Daniel Navarro toer - Nicki Sørensen femmer på sidste etape

[12.02 16:15] Dagens fjerde og sidste etape af Tour Mediterrameen blev grundet vejrforholdene ændret og reduceret til omkring 100 kilometer, og afslutningen blev flyttet fra Mont Faron til Col du Corps de Garde, hvor Team Saxo Banks Daniel Navarro efter fremragende kørsel fyrede kanonen af på egen hånd, men måtte tage til takke med andenpladsen efter den samlede vinder af løbet, Jonathan Tiernan-Locke (Endura Racing). Daniel Navarro sluttede om samlet treer:

”Hele holdet gjorde et rigtig flot stykke arbejde for Dani (Navarro), og vi kom med mange ryttere hen til den sidste stigning, hvor Jonathan (Tiernan-Locke) kørte fra bunden, og han fik hurtigt et stort hul. Fire ryttere rykkede efter ham, men de blev snart opslugt af gruppen med Dani og Nicki (Sørensen), og da de var hentet, kørte Dani kontra, men nåede altså ikke udbryderen. Men det var en fantastisk flot afslutning af hele holdet. Vi tog ikke sejren, men vi fik vist, at vi har en bred trup, og der er mange, der kan køre med om sejren”, lød det fra sportsdirektør, Philippe Mauduit.

Team Saxo Banks Nicki Sørensen sluttede på femtepladsen, da han sad i samme gruppe som Stefano Garzelli (Acqua & Sapone), der tog tredjepladsen:

”Vi har kørt rigtig godt sammen, og vi er alle blevet bedre dag for dag i løbet her, og det er selvfølgelig en skam, at Dani (Navarro) ikke får sejren i dag, men vi kan være stolte af præstationen. Jeg har trænet hårdt igennem hele vinteren, og jeg er ret godt kørende i øjeblikket, og i de næste løb håber jeg på flere afslutninger som i dag. Meningen er, at jeg skal holde den gode form hen imod ardennerklassikerne og toppe foråret der. Men jeg satser da på flere gode resultater i den nærmeste fremtid”, lyder det fra Team Saxo Banks Nicki Sørensen efter løbet.

La Ciotat > Toulon - Mont Faron 130 km; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com