NYHEDER
© Tim De Waele
Karsten Kroon i både bjerg- og pointtrøje i Volta ao Algarve

[15.02 18:20] Team Saxo Banks Karsten Kroon spillede en særdeles aktiv rolle på den 151 kilometer lange første etape af Volta ao Algarve fra Dunas Douradas til Albufeira, hvor han deltog i dagens lange udbrud med fire andre ryttere.

Med to på hinanden efterfølgende dybe ryk satte den hollandske veteran to af sine konkurrenter af, og på de sidste kilometer handlede det primært om at holde farten til det stærkt accelererende hovedfelt. Men overmagten var for stor, og trioen blev hentet, da først sprintermandskaberne rottede sig sammen.

På opløbsstrækningen var Gianni Meersman (Lotto-Belisol) både hurtigere og mere snu end sine konkurrenter i massespurten, hvilket gav ham sejren på første etape. Team Saxo Bank er dog ganske tilfredse med dagens resultat:

”Vores ambitioner i løbet er at være med fremme og køre aggressivt, og Karsten (Kroon) tog virkelig teten i dag fremme i udbruddet og med sin aggressive kørsel på stigningerne tog han bjergtrøjen, hvilket vi absolut kun kan være tilfredse med. Herudover holder vi Bruno (Pires) og Sergio (Paulinho) godt beskyttet i feltet, så de kan være friske, når vi rammer de større stigninger. Som sportsdirektør er jeg meget tilfreds med holdets indsats i dag”, sagde Tristan Hoffman efter etapen.

Team Saxo Banks Karsten Kroon tog også føringen i pointklassementet på denne første etape.

Løbet slutter søndag.

Dunas Douradas - Albufeira; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com