NYHEDER
© Tim De Waele
Karsten Kroon stadig i bjergtrøjen - Nordmand fører inden bjegene

[16.02 18:16] På Volta ao Algarves 187,5 kilometer lange og let kuperede anden etape fra Faro til Lagoa slap Niels Wytinck (Post Sean Kelly Team), Raul Alarcón (Efapel-Glassdrive) og Tomás Swift-Metcalfe (Carmim-Prio-Tavira) fra feltet og formede dagens lange udbrud.

I hovedfeltet sørgede Lotto-Belisol for at opretholde et tempo, der ikke tillod meget line til trioen foran og på trods af spredt fægtning på de to kategori 3-stigninger og på de sidste 20 kilometer til målstregen, lykkedes det for sprinterne at få etapen til at ende i endnu en massespurt, hvor Edvald Boasson-Hagen (Sky) var den hurtigste.

Team Saxo Bank var meget synlige i dagens afslutning, da holdet kørte de to portugisere, Bruno Pires og Sergio Paulinho frem i feltet for at undgå uheld. Morgendagens tredje etape rummer hele fem stigninger, hvoraf den sidste udgør finalescenen. Et drama som Team Saxo Banks sportsdirektør, Tristan Hoffman, ser frem til:

”På de sidste kilometer af dagens etape kørte vi Sergio (Paulinho) og Bruno (Pires) frem til spidsen af feltet for at undgå unødig tidstab. Farten var meget høj til sidst, og der var en del nervøsitet i feltet, så vi skulle sørge for at komme helskindede over stregen. I morgen venter løbets store bjergetape, og der vil vi gerne se enten Bruno eller Sergio forsøge sig, men det er et stærkt felt af gode etapeløbsryttere, de er oppe i mod. Derfor er målet at komme ind blandt de forreste”, sagde Tristan Hoffman efter etapen.

Edvald Boasson-Hagen (Sky) fører nu løbet samlet, mens Team Saxo Banks Karsten Kroon fortsat er i bjergtrøjen.

Faro - Lagoa; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com