NYHEDER
© Tim De Waele
Kasper Klostergaard i dagens lange udbrud i Portugal

[17.02 17:43] Den tredje og 194 kilometer lange etape af Tour ao Algarve fra Castro Marim til Malhão var en bjergrig affære, og det lå i kortene, at de bjerglette ryttere med forhåbninger i klassementet i dag var tvunget til at angribe for at opnå et maksimalt forspring inden søndagens 25, 8 kilometer lange enkeltstart.

Men Team Saxo Banks Kasper Klostergaard rykkede fra feltet før den afgørende stigning og tog således del i dagens lange udbrud, men da Team Sky styrede farten i feltet, blev udbruddet hentet med 17 kilometer til mål.

På den sidste stigning mod mål skete den helt store udskilning også, og på det afsluttende og stejleste stykke af bjergsiden var Sky's Richie Porte helt umedgørlig, og han tog en flot solosejr. Team Saxo Banks Jesus Hernandez forsøgte at bide sig fast i toppen, men måtte slippe på den sidste kilometer.

”Det er meget opløftende at se, at drengene virkelig griber chancen, når de får den i et løb som dette, og Kasper gjorde en rigtig god figur i forreste gruppe. Sky havde øjensynligt interesse i at have gruppen, da de både havde førertrøjen, men altså også en plan om at angribe til sidst. Vores ryttere gjorde alt, hvad de kunne for at hænge på i den skrappe afslutning, men de mangler stadig lige det sidste i at kunne sidde med de bedste ryttere i dag. I morgen skal vi atter forsøge at ramme udbruddet og håbe på, at det holder til målstregen”, lød det fra Tristan Hoffman.

Team Saxo Banks Kasper KLostergaard var også tilfreds med både egen og holdets indsats på dagens etape:

”Det er altid rart at være med fremme og få vind på næsen, og i dag kom jeg af sted med seks store klepperter, som jeg kunne gemme mig bag, men der var også en noget mindre klatrer imellem, som trynede os lidt på stigningerne, men vi fandt dog ind i et fint samarbejde. Selvfølgelig er det ærgerligt at blive hentet igen, men sådan er gamet jo, og Sky havde flere interesser i at nulstille etapen. Det må jeg tage hatten af for, ligesom jeg tager hatten af for Richie's flotte sejr. På den sidste stigning kørte Matteo (Tosatto) og Nick (Nuyens) vores to portugisere og Jesus (Hernandez) frem og afleverede dem i en perfekt position. I morgen venter en dag, hvor klassementet er sat, og det betyder, at der er rigtig mange, der gerne vil af sted, så der er lidt lotteri med i spillet om, hvem der kommer af sted”, lød det fra Team Saxo Banks Kasper Klostergaard efter etapen.

Team Sky's Richie Porte fører nu løbet samlet.

Castro Marim - Malhão; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com