NYHEDER
© Tim De Waele
Mads Christensen imponerede i Trofeo Laigueglia

[18.02 16:45] Det godt 197 kilometer lange og hårde italienske endagsløb, Trofeo Laigueglia, startede og sluttede i kystbyen Laigueglia efter en omgang på tre forskellige rundstrækninger omkring middelhavsbyen. Den meget kuperede rute indbød til angreb, og Team Saxo Banks Mads Christensen var af sted med en lovende gruppe, som dog blev anskuet som for farlig til at lade køre. Mange andre ryttere forsøgte sig undervejs, men med tyve kilometer igen var løbet nulstillet med 60 ryttere i feltet.

Herfra var der konstant nye udbrudsforsøg og med to kilometer til målstregen, stak Moreno Moser (Liquigas) fra feltet, som lige netop ikke nåede at hente italieneren, som dermed tog sejren i løbet.

Team Saxo Banks Mads Christensen og Rafael Majka var med i forreste gruppe i det hårde løb, og det vakte glæde hos sportsdirektør, Nicholas Gates:

”Mads kørte et rigtig flot løb, og han er i rigtig god form. Han var med i udbrud fra starten af løbet, og han sad sågar med i finalen sammen med Rafael (Majka), men uheldigvis taber han kæden med tre kilometer til målstregen og har selvfølgelig svært ved at nå op igen. Men det lover rigtig godt for ham i de næste løb, han skal køre”.

Mads Christensen selv kunne hurtigt vende den negative oplevelse til noget positivt efter løbet:

”Jeg føler mig rigtig godt kørende og måske også egentlig bedre, end jeg havde regnet med på nuværende tidspunkt, men det er kun positivt. Set i dét lys, er det selvfølgelig ærgerligt, at jeg skal rammes af sort uheld i dag, men på længere sigt giver det mig blod på tanden og ekstra motivation til at sigte højt. Indtil videre er planen, at jeg skal køre Giro'en, og dér skal formkurven gerne toppe, så jeg kan køre efter et stort resultat”, lyder den optimistiske melding fra danske Mads Christensen.

Trofeo Laigueglia; Resultater 

Flere nyheder

Flere interviews

Flere pressemeddelelser


© 2012 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com